Het team2018-10-11T22:24:42+00:00
Bregtje Visser
Bregtje VisserExecutive director
Bregtje Visser (36) is geboren en getogen Friezin. Ze ging naar het Gymmnasium Beyers Naude in Leeuwarden. Ze behaalde haar Master of Science in 2007 in twee richtingen ( Small Business & Entrpreneurship en Business Development). Tijdens haar studie startte ze haar eerste bedrijf, YEAH! Incubator B.V. Al haar ondernemingen die ze daarna oprichtte staan in het teken van maatschappelijke betrokkenheid en richten zich op specifieke doelgroepen. Zo ook het initiatief Stichting GenderTalent, waarmee ze de arbeidsmarktpositie van alle trans personen structureel verbeterd door concrete oplossingen voor trans personen en bedrijven. Zij is directeur-eigenaar van Quickfixx B.V. en heeft verschillende kleinere participaties.
Nima Molani
Nima MolaniOperationeel manager
Binnenkort..
Jenna Ruiter
Jenna RuiterCoach & Trainer
Jenna komt stichting GenderTalent de komende maanden versterken tijdens haar stage. Vanuit haar opleiding toegepaste psychologie heeft ze al veel kennis op gedaan, die ze nu in de praktijk hoopt toe te kunnen passen. Toegepaste psychologie is nog een vrij nieuw begrip in Nederland. In het kort is toegepaste psychologie het gebruik van psychologische methoden en wetenschap om praktische problemen in veel verschillende gebieden op te lossen. Zij koos voor deze studie omdat deze bij haar als persoon past. Coaching, voorlichtingen en trainingen op maat leveren voor wat de doelgroep nodig heeft met concrete doelen zijn haar streven. Tijdens trainingen houdt zij ervan om actief bezig te zijn en een training bij haar bevat daarom ook veel rollenspellen en energizers om meteen actief de stof te gebruiken.
Sanne Bruijne
Sanne BruijneCoach & Trainer
Sanne Bruijne (1957) is een coach met een brede professionele achtergrond en veel buitemlandse reis- en werkervaring. Na haar initiele opleiding aan de Hogere Zeevaartschool en Technische Universiteit Delft heeft zij 20 jaar nationale en internationale programma’s geleid bij Greenpeace.

Tegenwoordig begeleidt zij mensen die persoonlijke en/of professionele uitdagingen in hun leven aangaan. Naast algemene coachingsvaardigheden brengt Sanne naar coaching haar leren vanuit het boeddhisme, mind-body-werk (aikido), integratief werk (Hoffman proces, identiteitswerk, proceswerk), transpersoonlijk werk (holotropische ademhaling), en relationeel werk.

Sanne Bruijne is een gecertificeerde professional coach (CPCC) en aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en de European Mentoring & Coaching Council – de Europese Raad voor Mentoring en Coaching (EMCC).

Ilona Wissink
Ilona WissinkCoach & Psycholoog
Ilona Wissink is woonachtig in Nijmegen, 30 jaar en sinds 23 april 2018 werkzaam als jobcoach bij GenderTalent. Hiervoor heeft ze de CALO (Christelijke Academie voor Lichamelijke Opvoeding) en psychologie gestudeerd. Tot dusver heeft ze gewerkt als docent op de Radboud Universiteit Nijmegen bij psychologie en als psycholoog op een middelbare school in Oss. Bovendien heeft ze zich langere tijd ingezet als vrijwilliger bij Dito! Hier heeft ze groepen LHBT jongeren begeleid die spraken over hun coming-out, verliefdheid, relaties en de toekomst.

Momenteel zet ze zich in bij het COC regio Nijmegen als voorlichter; op middelbare-, basis- en hoge scholen geeft ze voorlichting als ervaringsdeskundige over LHBTI zijn. Al deze opgedane kennis en vaardigheden gaat ze nu inzetten bij GenderTalent. “Mijn visie is dat iedereen er mag zijn en ik help graag en handje mee om de wereld een iets fijnere plek voor iedereen te maken”.

Iris van Kranenburg
Iris van KranenburgCommunicatie medewerker
beschrijving komt nog