Onze mensen2019-04-01T14:23:13+00:00

Genderwende

Bregtje Visser
Bregtje VisserExecutive director
Bregtje Visser (36) is geboren en getogen Friezin. Ze ging naar het Gymmnasium Beyers Naude in Leeuwarden. Ze behaalde haar Master of Science in 2007 in twee richtingen ( Small Business & Entrpreneurship en Business Development). Tijdens haar studie startte ze haar eerste bedrijf, YEAH! Incubator B.V. Al haar ondernemingen die ze daarna oprichtte staan in het teken van maatschappelijke betrokkenheid en richten zich op specifieke doelgroepen. Zo ook het initiatief Stichting GenderTalent, waarmee ze de arbeidsmarktpositie van alle trans personen structureel verbeterd door concrete oplossingen voor trans personen en bedrijven. Zij is directeur-eigenaar van Quickfixx B.V. en heeft verschillende kleinere participaties.

Gendertalent

Jenna Ruiter
Jenna RuiterCoach & Trainer
Jenna komt stichting GenderTalent de komende maanden versterken tijdens haar stage. Vanuit haar opleiding toegepaste psychologie heeft ze al veel kennis op gedaan, die ze nu in de praktijk hoopt toe te kunnen passen. Toegepaste psychologie is nog een vrij nieuw begrip in Nederland. In het kort is toegepaste psychologie het gebruik van psychologische methoden en wetenschap om praktische problemen in veel verschillende gebieden op te lossen. Zij koos voor deze studie omdat deze bij haar als persoon past. Coaching, voorlichtingen en trainingen op maat leveren voor wat de doelgroep nodig heeft met concrete doelen zijn haar streven. Tijdens trainingen houdt zij ervan om actief bezig te zijn en een training bij haar bevat daarom ook veel rollenspellen en energizers om meteen actief de stof te gebruiken.
Sanne Bruijne
Sanne BruijneCoach & Trainer
Sanne Bruijne (1957) is een coach met een brede professionele achtergrond en veel buitemlandse reis- en werkervaring. Na haar initiele opleiding aan de Hogere Zeevaartschool en Technische Universiteit Delft heeft zij 20 jaar nationale en internationale programma’s geleid bij Greenpeace.
Tegenwoordig begeleidt zij mensen die persoonlijke en/of professionele uitdagingen in hun leven aangaan. Naast algemene coachingsvaardigheden brengt Sanne naar coaching haar leren vanuit het boeddhisme, mind-body-werk (aikido), integratief werk (Hoffman proces, identiteitswerk, proceswerk), transpersoonlijk werk (holotropische ademhaling), en relationeel werk.
Sanne Bruijne is een gecertificeerde professional coach (CPCC) en aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en de European Mentoring & Coaching Council – de Europese Raad voor Mentoring en Coaching (EMCC).
Merel Noomen
Merel NoomenTrainer/coach
Opleiding: Studie Psychologie/ Ervaringsdeskundige
Werkervaring: Ja! Veel en veelzijdig.
Hobby’s: Gitaar-spelen, Verbouwen (Huis).
Quote: Iets doen is oneindig veel meer dan niets doen.
Waarom: Mijn werk bij gendertalent stelt mij instaat om echt
het verschil te maken in de kwaliteit van het leven
voor mensen in een kwetsbare groep in onze samenleving.
Max Kraak
Max KraakSenior Coach
Ik stel mij even voor: mijn naam is Max Kraak. Ik woon in Nijmegen en ben binnen Gendertalent een van de senior coaches. Ik hou van mensen en mijn drijfveer om de ander een duwtje in de goede richting te geven komt voort uit de gedachte dat iedereen gelijk is en iedereen recht heeft op de kansen die het leven hen biedt. Soms moet je die kansen wat meer vormgeven en daar help ik graag aan mee. Mijn werkervaring is breed; begonnen binnen het sociaal domein, de commerciele arbeidsbemiddeling, sociale arbeidsbemiddeling (re-integratie) jobcoachen, jeugdzorg (gesloten kader) en gehandicaptenzorg, ambulant begeleider en gedragstrainer.
Ik houd van lekkere wijn en ben ik een groot liefhebber van mooie whisky’s
Dunja Battouy
Dunja Battouy
Ik ben Dunja, 21 jaar en ik studeer Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool Leiden. Hierna ben ik van plan om een master te volgen gericht op diversiteit/migratie/cultuur. Ik heb mij altijd al bezig gehouden met deze topics en sinds 3+ jaar werk ik ook hiermee. Zowel als maatschappelijk begeleider voor statushouders, als coach voor jongeren, voorlichter voor vrouwen uit vgv-landen en nu dus ook als trainer voor transpersonen.
Voor Genderwende heb ik de weerbaarheidstraining ontwikkeld. Hiermee wil ik dat men sterker in hun schoenen staat om te zijn wie zij zijn.
Eén van mijn ambities is om meer draagvlak te creëren voor interculturaliteit en gender-related onderwerpen. Hiermee hoop ik dat men inspeelt op de bijbehorende meerwaarde hiervan!